BETROKKEN | Marieke Bos & Casper van Eijck over speciale samenwerking ter nagedachtenis van Theo Bos

BETROKKEN | Marieke Bos & Casper van Eijck over speciale samenwerking ter nagedachtenis van Theo Bos

Theo Bos, Mister Vitesse, zou dinsdag 5 oktober 56 jaar geworden zijn. In 2013 overleed het clubicoon aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Vitesse heeft van dichtbij ervaren hoe allesverwoestend alvleesklierkanker is en Vitesse Betrokken heeft er daarom voor gekozen om een samenwerking met Support Casper, de stichting van Casper van Eijck, de behandelend arts van Theo Bos, aan te gaan. Een grote wens van de familie van Theo Bos, die vanzelfsprekend de verbindende factor is in deze samenwerking. De maatschappelijke tak van de Arnhemse club gaat zich inzetten voor meer bekendheid voor alvleesklierkanker en daarmee ook het genereren van fondsen voor onderzoek.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
BRILLIANT angle of Hojbjerg's goal against Aston Villa! | MONSTER CAM #Shorts
Tottenham Hotspur FC

BRILLIANT angle of Hojbjerg’s goal against Aston Villa! | MONSTER CAM #Shorts

Volgende bericht
🔥 Los GOLAZOS de Julián Álvarez a Boca [CÁMARA EXCLUSIVA]
CA River Plate

🔥 Los GOLAZOS de Julián Álvarez a Boca [CÁMARA EXCLUSIVA]