Knippen in Euroborg! - Tomáš Suslov, Romano Postema en Marin Sverko

Knippen in Euroborg! – Tomáš Suslov, Romano Postema en Marin Sverko

Lekker in je vel zitten is één van de voorwaarden om goed te kunnen presteren. Eredivisievoetbal trekt in de stadions en op televisie grote aantallen supporters en daarom is het voor de spelers belangrijk om zich goed te voelen wanneer ze het veld betreden. Een goede uiterlijke verzorging helpt in het winnen aan zelfvertrouwen. Drie selectiespelers kregen van partner Amoeri Barbershop een fris kapsel op een wel heel bijzondere plaats. Aan de rand van het veld in ‘Salon Euroborg.’

Tags: , , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
MyParis Challenge : Time to bake! 🧁
Paris Saint-Germain

MyParis Challenge : Time to bake! 🧁

Volgende bericht
Dele Alli and Japhet Tanganga take on London's HARDEST Escape Room!
Tottenham Hotspur FC

Dele Alli and Japhet Tanganga take on London’s HARDEST Escape Room!