Michael de Leeuw - Route naar succes | Twee verhalen, één bestemming

Michael de Leeuw – Route naar succes | Twee verhalen, één bestemming

Michael de Leeuw komt geregeld op de fiets naar de trainingen van FC Groningen. Voorafgaand brengt de spits zijn kinderen naar de opvang om daarna door te gaan richting het TopsportZorgCentrum. De plaats waar de ervaren aanvaller iedere dag werkt aan groei en beter worden. Fre Vogd maakt wekelijks op donderdag de fietstocht vanuit Hoogezand naar Corpus den Hoorn waar hij samen met andere FC Groningen OldStars zijn middag Walking Football beleeft. Twee verhalen, één bestemming.

Tags: , , , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
LA RESERVA EN VIVO VS. BOCA
CA Independiente

LA RESERVA EN VIVO VS. BOCA

Volgende bericht
CONFERENZA STAMPA | José Mourinho e Jordan Veretout alla vigilia di Roma-Zorya Luhansk
AS Roma

CONFERENZA STAMPA | José Mourinho e Jordan Veretout alla vigilia di Roma-Zorya Luhansk