Speciale Bjorn Meijer Clinic bij v.v. Helpman

Speciale Bjorn Meijer Clinic bij v.v. Helpman

Bjorn Meijer stond op 12 september van het afgelopen jaar voor het eerst in de basis. De linksback mocht thuis tegen sc Heerenveen vanaf de aftrap beginnen. Wanneer een speler uit de Opleiding – afkomstig van één van de partnerverenigingen van het Amateurconvenant - zijn basisdebuut maakt, schenkt FC Groningen een speciale Trainen als een Prof-clinic aan de amateurvereniging. Eerder deze maand was het tijd voor de Bjorn Meijer-clinic bij VV Helpman en uiteraard was de hoofdpersoon zelf aanwezig.

Tags: , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
She | Giorgia Tavella intervista Katia Serra
AC Milan

She | Giorgia Tavella intervista Katia Serra

Volgende bericht
ENOH REUNITED #2 ➥ Gregory van der Wiel | 'Ik zat in een sneltrein; presteren, presteren, presteren'
Ajax

ENOH REUNITED #2 ➥ Gregory van der Wiel | ‘Ik zat in een sneltrein; presteren, presteren, presteren’