Wouter Gudde: 'afsluiting van een onrustig seizoen' - Interview

Wouter Gudde: ‘afsluiting van een onrustig seizoen’ – Interview

​Voor FC Groningen is er een einde gekomen aan het seizoen 2021/2022. Een voetbaljaargang waarin veel is gebeurd en waarin met name ook de sportieve prestaties op en neer gingen. De Trots van het Noorden sloot in mineur af met zeven competitienederlagen op een rij, maar bij het officiële afscheid van het publiek in Euroborg (afgelopen zondag) liet een groot deel van de aanhang steunbetuigingen blijken. Hoewel achter de schermen nog druk gewerkt wordt aan de afronding van het seizoen, laat algemeen directeur Wouter Gudde namens de directie van FC Groningen zijn licht schijnen over de voorbije voetbaljaargang.

Tags: , , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
What makes Phil Foden so good? #shorts
Premier League (Engeland)

What makes Phil Foden so good? #shorts

Volgende bericht
FR | Rattrapage du dernier jour de jeu - Fantasy Pro League Show ep. 33
Jupiler Pro League (België)

FR | Rattrapage du dernier jour de jeu – Fantasy Pro League Show ep. 33