INTERVIEW ELMO LIEFTINK: 'Het eerste jaar wil ik de play-offs halen' |  #VurLieftink

INTERVIEW ELMO LIEFTINK: ‘Het eerste jaar wil ik de play-offs halen’ | #VurLieftink

Elmo Lieftink komt de komende 3 seizoenen uit voor Helmond Sport, de middenvelder is afkomstig van De Graafschap. Met 44 wedstrijden in de eredivisie en 92 in de Keuken Kampioen Divisie in zijn bagage wordt hij een van de ervaren spelers in de vernieuwde selectie van Sven Swinnen.

De nu 28-jarige Lieftink doorliep de complete jeugdopleiding van Vitesse waar hij tot 65 optredens bij de beloften kwam. Bij het eerste elftal zat hij regelmatig op de reservebank, maar tot een invalbeurt kwam het niet. Zijn debuut in de eredivisie was in het shirt van Willem II in december 2016. Na drie seizoenen bij de Tricolores volgde de overstap naar Go Ahead Eagles, de club uit zijn geboortestad. De laatste twee seizoenen kwam hij uit voor De Graafschap.

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
Os 19 auto-golos na Liga 2021/22
Primeira Liga (Portugal)

Os 19 auto-golos na Liga 2021/22

Volgende bericht
"Daremo tutto per coronare questo sogno" | Intervista Chivu | Primavera 1 TIMVISION 2021/22
Serie A

“Daremo tutto per coronare questo sogno” | Intervista Chivu | Primavera 1 TIMVISION 2021/22