SPECIAL | 🔙 Vitesse seizoensoverzicht 2021|2022

SPECIAL | 🔙 Vitesse seizoensoverzicht 2021|2022

2021|2022 was een veelbewogen seizoen. Van memorabele duels met RSC Anderlecht, Stade Rennais FC, Tottenham Hotspur, SK Rapid Wien en AS Roma tot overwinningen in de Gelderse derby. Het seizoen van de Europese overwintering en de comeback tegen FC Utrecht, maar ook het seizoen van het verliezen van de play-offsfinale. De 55ste wedstrijd van het seizoen bleek er één teveel… Met hoofdtrainer Thomas Letsch, aanvoerder Danilho Doekhi en Europees topscorer Maximilian Wittek blikken we terug op een bijzonder voetbaljaar.

Tags: , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
Fase Final LaLiga Genuine 2022 I Lezama I Athletic Club Fundazioa
Athletic Bilbao

Fase Final LaLiga Genuine 2022 I Lezama I Athletic Club Fundazioa

Volgende bericht
S🅰️LERNITANA! 🔊❤️‍🔥 #Shorts
Serie A

S🅰️LERNITANA! 🔊❤️‍🔥 #Shorts