Afsluiting jubileumjaar met o.a. Mark-Jan Fledderus en Frank Wormuth

Afsluiting jubileumjaar met o.a. Mark-Jan Fledderus en Frank Wormuth

FC Groningen eindigt een bijzonder jubileumjaar samen met haar supporters en kijkt tijdens een interactieve avond alvast vooruit richting het seizoen 2022/2023. Algemeen directeur Wouter Gudde opent de avond waarna een interactieve show staat gepland met als gasten; de nieuwe hoofdtrainer Frank Wormuth, technisch directeur Mark-Jan Fledderus, voorzitter van de Supportersvereniging John de Jonge en FC Groningen Business Club voorzitter Tim Teisman.

Tags: , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
Sassuolo’s Three Musketeers: Scamacca, Berardi and Raspadori | Serie A 2021/22
Serie A

Sassuolo’s Three Musketeers: Scamacca, Berardi and Raspadori | Serie A 2021/22

Volgende bericht
영국남자 X 손흥민의 한우 먹방 PT.2!!
Tottenham Hotspur FC

영국남자 X 손흥민의 한우 먹방 PT.2!!