'Het maak niet uit wat mensen zeggen, doe het voor jezelf' - Ibrahim Sillah | Sociale Activering

‘Het maak niet uit wat mensen zeggen, doe het voor jezelf’ – Ibrahim Sillah | Sociale Activering

Inspiratie is zeker te halen uit het verhaal van deelnemer Ibrahim Sillah. Deze hardwerkende liefhebber groeide op in Sierra Leone en kwam er als klein jongetje al achter dat sport, en dan met name voetbal, zijn passie was: “Als ik sport, vergeet ik al mijn problemen.”

Via de gemeente kwam Sillah terecht bij Sociale Activering van FC Groningen in de Maatschappij. Vanuit het programma volgt de sportliefhebber nu een opleiding tot fitnessinstructeur, zodat hij een stabiele toekomst tegemoet kan gaan. Dat neemt niet weg dat hij geen vertrouwen heeft in zijn droom een nog betere voetballer te worden. “Je moet tegen jezelf zeggen: hier ga ik voor. Het maak niet uit wat mensen zeggen, doe het voor jezelf.”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
비수마 선수 환영합니다!! 🇲🇱
Tottenham Hotspur FC

비수마 선수 환영합니다!! 🇲🇱

Volgende bericht
🆕🔴🔵 #MadeInParis: En immersion avec les U19 ! Saison 3, épisode 6
Paris Saint-Germain

🆕🔴🔵 #MadeInParis: En immersion avec les U19 ! Saison 3, épisode 6