INTERVIEW WASSIM ESSANOUSSI: 'Het voelt fijn om terug te zijn in mijn eigen stad.' | #VurEssanoussi

INTERVIEW WASSIM ESSANOUSSI: ‘Het voelt fijn om terug te zijn in mijn eigen stad.’ | #VurEssanoussi

Wassim Essanoussi komt komend seizoen uit voor Helmond Sport, de geboren Helmonder gaat na zes jaar VVV-Venlo weer voetballen in zijn geboortestad. Hij heeft een contract getekend voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

Op zijn twaalfde maakte de middenvelder de overstap van amateurclub Rood Wit ’62 naar de toen nog gezamenlijke jeugdopleiding van Helmond Sport en VVV-Venlo. Een jaar later ging deze jeugdopleiding onder Venlose vlag verder. In oktober 2020 volgde zijn debuut in het betaalde voetbal, als zestienjarige invaller in de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Dit seizoen kwam hij tot twintig optredens in de Venlose hoofdmacht, waaronder twee invalbeurten in de confrontaties met Helmond Sport. In De Koel bezorgde de nu 18-jarige Essanoussi Helmond Sport met een goal in de laatste minuut een nederlaag, tot op heden zijn enige treffer in het betaalde voetbal.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
😜 Answer like Bobo 🤳🏻🎶 𝐕𝐞𝐧𝐭𝐨𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐌𝐎𝐎𝐃 🎶#Shorts
Serie A

😜 Answer like Bobo 🤳🏻🎶 𝐕𝐞𝐧𝐭𝐨𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐌𝐎𝐎𝐃 🎶#Shorts

Volgende bericht
🔴 LIVE | Calendario Serie A TIM 2022/2023
Serie A

🔴 LIVE | Calendario Serie A TIM 2022/2023