Voetbal goal

Vrijdag 28 februari 2020

Bekijk de voetbal video's van jouw club gratis online.

Hoofdmenu

Competities

Ledenmenu


Volg VoetbalGoal op Twitter

Blunders en andere grappige filmpjes


Rene van der Gijp over seksaffaire Ribery
grappig fragment waarin Rene verder ingaat over de zaak waar Bayern speler Frank Ribery in verzijld is.Hij word beschuldigt van sex met een minderjarig prostituee.

Aantal keer bekeken: 1405

Voetbal International Rene over Debuut Labyad '' Dszudzsak is niet goed bij zijn hoofd''
Aan tafel hebben ze het over het debuut in de bassis elf van PSVtegen FC Groningenvan Zakaria Labyad...word het een juweel of sterft het snel weer uit.En ook word de domme actie besproken van Balazs Dszudzsak die bij het juichen ze shirt over zijn gezicht trok en daaardoor een gele kaart kreeg en geschorst is voor de laatse wedstrijd.

Aantal keer bekeken: 1180

Voetbal International Roelof Luine word omver gelopen ADO.- RKC
Tijdens de uitzending humor en lachen geblazen over het fragment waar scheidsrechter Roleof Luinge tijdens de wedstrijd ADO - RKC omver wordt gelopen en word toegezongen door Haags Publiek als Luis Suarez

Aantal keer bekeken: 1573

Voetbal International Compilatie Humoristische momenten
Tussen het serieuse gepraat over het nationale voetbal is er tijd voor humor oude verhalen van Rene en grappige zinsdelenvan en geruzie tussen Hans en Johan.

Aantal keer bekeken: 1691

Johan Derksen krijgt het aan de stok met Wilfred Genee
Terwijl het gesprek ging over Dick Advocaat die makkelijk voor het geld kiest komt Johan nog even terug op de overgang van Wilfred naar Talpa 0:26 Hij koos destijds voor het geld.Wilfred voelt zich even in het nauw gedreven.Gast Bondscoach moet de ''zaak redden'' 1:26.(een stilte volgt).

Aantal keer bekeken: 970

Johan Derksen...... Deelt angst voor relle rond Bekerfinale Feyenoord -Ajax?
Op 25 april strijden Feyenoord en Ajax in de Rotterdams Kuip om de KNVB-beker. Na eerdere rellen tussen de aanhangers van de clubs, werd besloten dat de clubs alleen nog voor thuispubliek zouden spelen. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam besliste dat Ajax-fans toch welkom waren bij de bekerfinale. Maar de KNVB waarschuwt dat kaarten voor de neutrale vakken bij hooligans terecht kunnen komen.Johan Derksen te gast bij Pauw en Witteman geeft zijn mening hierover Aan tafel verder Marianne Louise Thieme fractievoorzitster van De Partij van de dieren

Aantal keer bekeken: 644

Johan Derksen vs Heleen van Royen pauw&witteman
Johan Derksen in Pauw en Witteman wilt nog wat weten over de verfilmde autobiografie Heleen van Royen 'De gelukkige huisvrouw'

Aantal keer bekeken: 855

Hans Kraaij over zijn avonturen in Engeland en Youri Keller
Hans vertelt een mooie anekdote uit zijn tijd dat hij in Engeland voetbalde ,Wilfred en Johan gaan nog even verder over Hans.

Aantal keer bekeken: 690

Johan heeft geen hoge pet van trainers Atteveld en Pijpers
Dat Johan een anti-fan is van de ontslagen Ado Den Haag Raymond Atteveld en de. om zijn nu al ''legendarische''uitspraken Willem2 trainer Arno Pijpers blijkt wel uit het volgende fragment

Aantal keer bekeken: 569

voetial Rene vander Gijp Voorzitter Steau Boekarest Houd niet van Homo's in voetball''
Rene reageert op een vraag over de voorzitter van de Roemeense club Steau Boekarest die vind dat Homo's niet in het voetbal horen en daaronm een aankoop weer wegstuurde.Rene komt met een mooi verhaal en daar na probeert Hans de homů's te steunen maar Johan is realistischer.Presentatie Wilfred Genee en verder Johan Derksen Rene vander Gijp en Hans Kraaij jr.

Aantal keer bekeken: 533


<< 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   >>