HET IS EEN GROOT FEEST! - Walking Football Festival - #meerenbeterbewegen

HET IS EEN GROOT FEEST! – Walking Football Festival – #meerenbeterbewegen

Vrijdagmiddag, 31 mei 2024, vond het FC Groningen Walking Football Festival plaats bij vv Winsum. Zo’n 140 enthousiaste voetballers, verdeeld over 13 teams uit de regio, waren van de partij. Dit evenement, georganiseerd door Stichting FC Groningen in de Maatschappij, had als doel ouderen in beweging te krijgen en sociaal betrokken te houden. Walking Football, een variant van voetbal waarbij niet gerend mag worden en onderling respect voorop staat, bleek daarbij het perfecte middel.

Tags: , , , , , , , , ,
Share on:
Vorige bericht
Teqball Challenge! 🟡⚽️🔴 #asroma
AS Roma

Teqball Challenge! 🟡⚽️🔴 #asroma

Volgende bericht
🟡🔴 AS ROMA TEQBALL CHALLENGE | Match 01 | El Shaarawy-Pagano v Ndicka-Aouar ⚽
AS Roma

🟡🔴 AS ROMA TEQBALL CHALLENGE | Match 01 | El Shaarawy-Pagano v Ndicka-Aouar ⚽